2015. április 13., hétfő

Nappali újragondolva

 Egyszer csak eljutsz arra a pontra, hogy na igen, át szeretnéd alakítani az otthonodat -jelen esetben a nappalidat- amit már nem érzel igazán magadénak, újjá szeretnéd varázsolni. 
Eljött a pillanat, hogy már valami mást szeretnél nézegetni magad körül, más színekre, anyagokra vágysz, más kanapéra huppannál egy fárasztó nap után. 
Gondolkodsz, ötletelsz, beszélgetsz a családtagjaiddal, hiszen mindenkinek kell, hogy tetsszen, együtt laktok ott. 
Nézegetitek a neten a különböző weblapokat, melyik cég milyen árukészlettel rendelkezik, és mennyiért, és különben is van amihez ragaszkodsz, mindent nem fogsz lecserélni, de mégis valami újdonság lebeg a szemed előtt.
 Mikor már jó néhány címmel a tarsolyodban elindultok felfedezni a valóságot, na igen, akkor azért nem árt kitartónak lenni, és az üzletek kínálatát megnézni a maguk valójában, tapintani, kipróbálni, hogy tényleg azt szeretnénk, amit a monitor előtt ülve kinéztünk.

És egyszer csak én is belecsöppentem eme történetbe :)

Elmesélték nagyon kedves barátaim, hogy mit szeretnének, mi az elképzelésük, mihez ragaszkodnak, és ennek megfelelően segítsek nekik az ötleteimmel. Így együtt gondolkodtunk tovább.

Aztán felvonult a festő-tapétázó csapat, illetve a burkolat is le lett cserélve.Rövidesen megérkezett az új kanapé,  melyhez barátaim párnákat, szőnyeget, függönyöket, állólámpát, csillárt, és néhány kiegészítőt is vásároltak.

Majd eljött a mai nap, mikor az utolsó simítások egyikét vittük végbe. Ezt a részt mindig nagyon imádom! 

Shoppingoltunk!

 Felkerestük a Möbelix áruházat a Savoya Parkban, és egy kisebb pakkal távoztunk. Igaz, hogy már a hangosbemondó szólított, hogy már csak fél óra, már csak 15 perc és zárnak, de nem tehetünk róla, szuper jó társaságban, remek környezetben csak úgy repül az idő! :)



És íme az eredmény a további képeken!






Köszönöm a bizalmat! Érezzétek nagyon jól magatokat újjávarázsolt nappalitokban! 

Györe Veronika
enteriőr stylist
+36 70 312 8080
gyorevera@gmail.com






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése